fbpx

Supermodel look vagy russian contour? Itt a legújabb arcfeltöltési trend!

2022. október 06. BlogHialuronsavSzépészet

A hialuronsav számos felhasználási módját ismerjük, sokaknak először a ráncok kisimítása jut eszükbe a hialuronsavas arcfeltöltésről. A modern esztétikában azonban már a hialuronsavval végzett „arcszobrászat” is nagy népszerűségnek örvend. Korábbi bejegyzésünkben már beszámoltunk a hialuronsavas szájfeltöltés kapcsán a népszerű ajakformákról, most pedig bemutatjuk a legújabb arcfeltöltés trend jellemzőit.

1.      Arcfeltöltési trend: supermodel look

A supermodel look kezelés során a járomív külső (fül felöli) ívét erősítjük meg hialuronsavval, ezzel a kontúr fokozásán túl megemeljük az arcot, amely ettől nyújtottabbá válik. Mivel az eljárás célja az arcél optimalizálása, ezért az állív kiemelése, kontúrozása is fontos lépés a harmónia megteremtéséhez. Az eljárás az arc ívét és kontúrját emeli ki, amely harmonikus, fiatalos benyomást kelt anélkül, hogy szike alá kellene feküdni. További előnye, hogy a feltöltőanyag beinjektálása minimális fájdalommal jár, az eredmény azonnal látható és esetleg csak apró bevérzések keletkezhetnek a szúrás pontjában, melyek rövid időn belül felszívódnak.

2.    Arcfeltöltési trend: russian contour

Az eljárás célja az arc kontúrozása, a definiált „körvonal” elérése. A kezelés során a dermális töltőanyagot a járomívbe, állívbe, valamint az állcsúcsba juttatjuk, ezzel növelve azok volumenét. Ezzel a beavatkozással esztétikailag nyújthatjuk, keskenyíthetjük a hölgyek arc formáját, és ezzel együtt egy éles arckontúrt alakíthatunk ki. Ez a kezelés sokszor társul a „russian lips” technikával készülő hialuronsavas ajakfeltöltéssel is a tökéletes összhatás megteremtése érdekében.

A legújabb arctöltési trend, a supermodel look elérhető a szegedi Noé Orvosi Esztétikában
 

Ha tehát a mai arcfeltöltési trendeket figyelembe akarjuk venni, akkor akkor az arcél optimalizálásra, élesítésére és az arc nyújtására kell törekednünk.

Ha szeretnél többet megtudni a hialuronsavas arcformázásról, vagy szívesen olvasnál további  bejegyzéseket orvos esztétikai témákban, kövesd be Facebook oldalunkat hasonló érdekes tartalmakért!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.