fbpx

A legmodernebb szőrtelenítési eljárások: a lézeres szőrtelenítés előnyei

Eleged van már a hosszas szőrtelenítő rutinból és a fájdalmas epilálásból, gyantázásból? Tartósan sima megjelenésre vágysz, de azt kívánod bárcsak ne kellene erre órákat szentelned? Akkor olvasd el bejegyzésünket, amelyben bemutatjuk a legmodernebb szőrtelenítő eljárások királynőjének, a lézeres szőrtelenítés előnyeit!

Az otthoni szőrtelenítés árnyoldalai

A szőrtelenítés már az ókori egyiptomiak óta velünk van, hisz ki ne vágyna a sima és bársonyos tapintású bőrre? Azonban az otthoni szőrtelenítési eljárások sajnos nem garantálnak hosszútávú eredményeket, sőt, néhány esetben fájdalmas bőrproblémákat is okozhatnak. A borotválás talán a leggyorsabb otthoni szőrtelenítési módszer, azonban kellemetlen szőrbenövéseket, és fájdalmas szőrtüszőgyulladásokat okozhat, hiszen az apró pengéket nem mindig tudjuk tökéletesen fertőtleníteni. Arról nem is beszélve, hogy nagyjából hetente ismételgethetjük ugyanazt a hosszas procedúrát a zuhany alatt.

Az epilátor és a gyanta használata pedig amellett, hogy igen fájdalmas eljárások, és egyáltalán nem kíméletesek a bőrhöz, szélsőséges esetekben kifejezetten komoly mellékhatásokat is tartogatnak az érzékeny bőrűek számára, hiszen akár irritációt, vagy elfertőződést is okozhatnak.

Spórolj időt és energiát!

A tartós lézeres szőrtelenítés előnyei közé tartozik, hogy már akár az első alkalom után jelentős változást érhetünk el, egy teljes kezeléssorozat után pedig a rendszeres szőrtelenítés le is kerülhet a teendőid listájáról. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg magadnak, hiszen nem kell hetente újra és újra órákat szentelned a tökéletesen szőrtelen megjelenés elérésének.

Spórolj időt a lézeres szőrtelenítéssel!

Hosszútávú befektetés

Ha elgondolkodtál már a tartós szőrtelenítésen, de az ára miatt nem vágtál még bele, akkor érdemes belegondolnod abba, hogy mennyi pénzt költünk eldobható szőrtelenítő eszközökre, borotvára, gyantára vagy esetleg szőrtelenítő krémekre. Elsőre úgy tűnhet, hogy a lézeres kezelés költséges megoldás, de a hosszútávú hatása miatt sokkal pénztárcabarátabb az ideiglenes szőrtelenítők újravásárlásánál. A lézeres szőrtelenítés előnyeihez tartozik, hogy akár évekig gondolnod sem kell az otthoni, rendszeres szőrtelenítésre!

Mivel a lézeres szőrtelenítést követően kiemelten fontos a fényvédelem, ezért ha nem szeretnél nyáron a nap elől bujkálni, akkor érdemes már most elkezdeni a kezelést. Így garantáltan tartósan sima és selymes lábakkal élvezheted a barnulás minden percét. Az olyan fedettebb, erősebb szőrzetű területek kezelését viszont, mint a hónalj vagy az intim területek, a speciális Candela Gentelmax Pro berendezésünk segítségével egész évben el tudjuk biztonsággal végezni.

Most, hogy már ismered a lézeres szőrtelenítés előnyeit és Te is szeretnél tartósan sima, szőrtelen megjelenést a nyárra, ne halogasd tovább a kezelést, jelentkezz be még ma hozzánk lézeres szőrtelenítésre! További hasznos és érdekes tartalmakért kövesd a Facebook oldalunkat is!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Instagram