fbpx

Teljeskörű bőrmegújítás és fiatalítás modern technológiával – a CO2 lézeres kezelés

2022. november 25. BlogCO2Szépészet

Napjainkban számos szépészeti kezelést vehetünk igénybe, ha tökéletesen sima, bőrhibáktól mentes és ránctalan bőrre vágyunk. Mi azonban meg merjük kockáztatni, hogy a jelenleg leghatékonyabb és legkorszerűbb eljárás a CO2 lézeres kezelés. Ennek az arcfiatalító és bőrmegújító technológiának köszönhetően rövid idő alatt, akár 10 évet fiatalodhatunk! Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehetséges ez, olvasd el bejegyzésünket, amelyben összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell a CO2 lézeres kezelésről!

Hogyan hat a CO2 lézeres kezelés?

A korszerű eljárásnak köszönhetően a CO2 lézeres kezelés segítségével műtét nélkül őrizhetjük meg fiatalságunkat. A kezelés során egy számítógéppel vezérelt, nagy teljesítményű lézeres berendezéssel a kiválasztott bőrterületre irányítjuk a lézerfényt, amely a lehető legnagyobb pontossággal, célzottan kijelölt pontokban, úgynevezett pixelekben hatol be a bőr legmélyebb részeibe. Nagy energiát leadva, rövid idő alatt az apró pontokban elpárologtatja a bőr víztartalmát, ezzel mikro sebeket ejtve a kezelt területen.

A mikro sebek segítségével elért mesterséges hámlasztással ösztönözzük a bőrt a sejtek megújítására, ezzel serkentjük a kollagén- és hámsejtképződést. Az eljárás segítségével akár 10 évet is fiatalodhat a bőr. A gyógyulási folyamat során a bőr egy új, feszes, sima és egészséges bőrréteget állít elő. A kezelést követően a bőr fokozottan érzékennyé válik, ezért nagyon fontos, hogy szakember által jóváhagyott utókezelést alkalmazzunk a kezelést követően, ezzel elősegítve a bőr mihamarabbi regenerálódását és a megfelelő gyógyulását.

A CO2 lézeres kezelés segítségével hatékonyan enyhíthetők a hegek láthatósága.

Mire nyújt megoldást a CO2 lézeres kezelés?

A CO2 lézeres kezelés széleskörű felhasználási módjainak köszönhetően számos problémára nyújt megoldást. Legyen szó akár a kor előrehaladtával rugalmasságát vesztett bőrről vagy pigment foltokról a kézfejen, az eljárás alkalmazása igen széles skálán mozog.  A megereszkedett bőr üdévé varázslására, a mély és a felületi ráncok ellen, a tág pórusok szűkítésére, a bőr feszesítésére, de akár az aknés vagy más eredetű hegek eltüntetésére egyaránt látványos eredményt érhetünk el a CO2 lézeres kezelés segítségével. Az eljárás során az arc kollagénszerkezetének újramodellezésével eltüntethetők továbbá a bőrsérülések, hegek és pigmentfoltok is. A CO2 lézeres kezelés alkalmazási területe nem csak az arc, de a nyak, a dekoltázs, a hát, sőt, a kézfej bőrén is alkalmazható.

Jelentkezz be most CO2 lézeres kezelésre és fiatalodj akár 10 évet! Szeretnél még többet megtudni arról, hogyan segíthet Neked is a CO2 lézeres kezelés? Vegyél részt személyes konzultáción, ahol szakértő orvosaink minden felmerülő kérdésedre választ adnak!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.