fbpx

Tartós izzadásgátlás hatékonyan? Lehetséges!

Nyakunkon a nyár, ami számtalan boldog és önfeledt pillanat mellett néhány egészen kellemetlent is magával hordozhat. Ahogy a hőmérő higanyszála felfelé szalad, úgy a ruhákon átütő izzadságfoltok is egyre nagyobb arányban jelennek meg. Bár kevés kínosabb dolgot lehet elképzelni ennél a látványnál, valójában már régóta a kezünkben van a megoldás erre a problémára. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan töltheted el ezt a nyarat önfeledten, akkor olvasd el bejegyzésünket!

A hagyományos izzadásgátlás szépséghibái

Bár a forró nyarakkal már jó ideje megtanultuk felvenni a harcot a különböző izzadásgátló dezodorok segítségével, mégis számos esetben ezek nem nyújtják a várt hatást. A hagyományos dezodorok alapvetően csak a szag semlegesítésében tudnak a segítségünkre lenni, de a verejtékezés mértékét nem képesek csökkenteni.

Emellett gyakran előfordul, hogy az izzadás hatására a dezodorok elszíneződött foltot hagynak a ruhákon, ami akár teljes mértékben tönkre is tehet a kedvenc darabjainkat. Ezek a fajta izzadásgátlók tehát alapvetően alkalmasak a hétköznapi használatra, de nem mentenek meg azoktól a kellemetlen helyzetektől, amikor nem csak a szagot, hanem a verejtékezés látványát is el szeretnénk kerülni.

Tartós izzadásgátlás botulinum toxinnal

Ekkor jöhet segítségünkre a botulinum toxin segítségével történő tartós izzadásgátlás, amely rendkívül nagy terhet vehet le a fokozott verejtékezésben, azaz az úgynevezett hyperhidrosisban szenvedő páciensek válláról. A kezelés nem csupán a hónalj, hanem akár a talp vagy tenyér területén is hatékonyan alkalmazható, így többé nem kell félned a váratlan kézfogásoktól sem.

De hogyan működik az eljárás? A kezelés során botulinum toxinnal célozzuk meg a kezelendő terület izzadságmirigyeit, amelyek a fokozott működést generálják. A hatóanyag segítségével a mirigyek blokkolásra kerülnek, így megáll a verejtékképződés és megszűnik az erőteljes izzadás.

Mivel a kezelés hatása akár 9 hónapig is tarthat, így egy beavatkozással az egész nyarad zavartalanná teheted. Jelentkezz be még ma a tartós izzadásgátlás kezelésre, hogy idén nyáron ne jelentsen problémát az izzadás. Szeretnéd jobban beleásni magad a témába? Kövesd be Facebook oldalunkat hasonló tartalmakért, valamint vegyél részt telefonos konzultációnkon!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Instagram