fbpx

Beszélgessünk a modern szépészetről! Nyílt esztétikai előadásokkal várja az érdeklődőket a szegedi Noé Orvosi Esztétika!

2022. szeptember 25. BlogSzépészet

Szeretnéd megőrizni az arcod szépségét, megelőzni a ráncok kialakulását, de nem tudod milyen kezelések közül választhatsz? Esetleg érdekelnek az esztétikai beavatkozások, de nem mersz eljönni egy személyes konzultációra? Most választ kaphatsz a kérdéseidre és az eddig felmerülő bizonytalanságok is a helyükre kerülhetnek! Gyere el ingyen Noé Orvosi Esztétika Nyílt Napjára, ahol érdekes előadásokkal készülünk az orvosi esztétika világából merített témákban!

Orvosok az esztétikában

Az orvosi esztétikai eljárások rendkívül sokszínűek, sok esetben ugyanabban a problémakörben akár több megoldás is kínálkozik, ezért nagy jelentősége van a megfelelő választásnak. A döntésben pedig segítségedre lesz, ha megbízható, orvos szakembert választasz, hiszen így garantálható az esztétikus, egészséges megjelenés. Fontos kihangsúlyozni, hogy az orvosi esztétikai eljárások, ahogy a nevük is mutatja, kizárólag orvos által, megfelelő képzettséggel és gyakorlattal végezhető kezelések.

Dr. Bere Zsófia előadás közben a Noé Orvosi Esztétika képviseletében Szegeden.

Mivel készülünk?

A Noé Orvosi Esztétika szegedi szakmai napjának keretin belül számos érdekes és népszerű témakörben készülünk rövid, informatív előadásokkal, többek közt olyan témákban, mint a nem sebészi arcesztétikai kezelések. Dr. Bere Zsófia előadását követően biztosan hasznos információkkal távozol a botox kezelésekről és a biológiai szálakról egyaránt. Dr. Fritz Rékától pedig azt is megtudhatod, hogy miért kedvelik annyira a hollywoodi sztárok az Amerikából származó HydraFacial kezelést, de emellett a hialuronsavas töltéstechnikákkal kapcsolatban is bővítheted a tudásodat! Az esemény során a tartós szőrtelenítési eljárások és az orrplasztikai beavatkozások világába is elkalauzolunk, így számos orvos esztétikai területre kaphatsz bővebb rálátást. Az előadások végeztével felteheted azon kérdéseid, amelyeket eddig nem mertél, vagy nem volt rá lehetőséged és orvos szakembereink megválaszolják őket!

Dr. Fritz Réka előadás közben a Noé Orvosi Esztétika képviseletében Szegeden.
Amennyiben felkeltette a figyelmed az eseményünk, nézd meg a részletes programot az eseményünknél és regisztrálj még ma!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Instagram