fbpx

HydraFacial vagy HydroFacial? Nem csak egy betű a különbség

2022. április 20. BlogHydrafacialSzépészet

Mindannyian ragyogóan tiszta, üde bőrt szeretnénk. Ezért gyakran szinte bármit megtennénk. Érdemes azonban körültekintőnek lenni, és az olyan – valóban professzionális – megoldások közül választani, mint amilyet az általunk is használt a HydraFacial MD Elite berendezés is nyújt. Ha még nem találkoztál a HydraFacial kezeléssel, akkor hadd mutassuk meg, hogy milyen különlegességeket rejt ez az eljárás és hogy honnan ismerheted fel a kifogástalan minőséget.

Mitől különleges a HydraFacial?

A HydraFacial az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő nem invazív bőrfelszín megújító kezelés, amely már olyan hollywoodi csillagok szívét is elrabolta, mint Beyoncé, Kate Winslet vagy Amy Poehler. A HydraFacial sikeréhez nagyban hozzájárult az, hogy az úgynevezett lunch-time kezelések közé tartozik. De mit is jelent ez? Képzeld el, hogy kirohansz az ebédszünetedben, és mire visszatérsz, már üde és tiszta a bőröd anélkül, hogy bármilyen nyomott hagyott volna a kezelés az arcodon. Ne aggódj, a munkatársaid tényleg csak azt fogják észrevenni, hogy ragyogsz!

A HydraFacial különlegességét a hidrodermabráziós eljárásnak köszönheti, aminek segítségével egyedülálló módon, az arc számos területét és problémáját lehet hatékonyan kezelni. A kezeléssel nemcsak tisztítani és hidratálni lehet az arcbőrt, hanem akár a finom ráncok eltüntetésében, az aknés vagy rosaceás bőr kezelésében, vagy a napégés nyomainak enyhítésében is segítséget nyújthat.

Az utánozhatatlan HydraFacial

A HydraFacial nagy sikerét mutatja az is, hogy már gyengébb minőségű utánzatok is megjelentek a piacon, melyeknek beszerzése nincs engedélyhez kötve. Ezzel tulajdonképpen bárki számára elérhetővé válik a lemásolt berendezés. A másodpéldányok terjedése különösen veszélyes, hiszen a bevizsgálatlan minőségű berendezés és ismeretlen eredetű hatóanyagok súlyos károkat okozhatnak a bőrön. Mivel a nem eredeti – gyakran egy betű módosításával HydroFacialként hivatkozott – gépek használata nincsen feltétlenül előzetes oktatáshoz, illetve szaktudáshoz kötve, így fennállhat a veszélye a szakértetlen kezek miatti károknak is.

Ha minőségi kezelésre vágysz és szeretnéd a legjobb kezek között tudni magad, akkor keresd az olyan HydraFacial™ védjeggyel ellátott kezeléseket biztosító esztétikai központokat, mint a Noé.

Ha pedig máris meghoztuk a kedved a csupán fél órás kezeléshez, amit a régióban egyedülálló HydraFacial MD Elite berendezéssel végeznek szakértő orvosaink, akkor jelentkezz be még ma!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.