fbpx

A HydraFacial kezelés menete lépésről lépésre

2022. május 27. BlogHydrafacialSzépészet

A HydraFacial kezelés az egyik legnépszerűbb non-invazív ebédidőben is elvégezhető kezelés, amely azonnali és látványos eredményeket garantál. Bár az eljárás teljesen személyre szabható a problématerületedhez igazodva, a HydraFacial kezelés menete alapvetően 3 fő lépésre épül. Ha kíváncsi vagy ezekre, akkor ne hagyd ki ezt a bejegyzésünket!

1.     lépés: letisztítás és hámlasztás

A kezelés először a bőr kétlépcsős letisztításával kezdődik. Első lépésként arclemosó segítségével eltávolítjuk az esetleges smink vagy bőrápoló termékek maradványait, valamint a bőr felszínén megtalálható szennyeződéseket. Ezt követi a HydraFacial berendezéssel történő gépi felületi tisztítás.

A HydraFacial kezelés menete a kémiai hámlasztással folytatódik. Az egyedi eljárás során egyesítjük a hagyományos hámlasztás és a kémiai peeling jótékony hatásait. Ezzel a gyengéd folyamattal eltávolíthatjuk a bőrfelszín elhalt hámsejtjeit, amellyel friss, megújult bőrkép érhető el.

2.    lépés: mélytisztítás és hidratálás

A HydraFacial kezelések második fázisába a mélytisztítás és a hidratálás tartozik. A mélytisztítás során a HydraFacial egyedi Vortex. A készülék a bőrfelszínhez érve apró, örvénnyel kiegészített vákuumot képez, ami finom szívó erejének köszönhetően teljesen fájdalommentesen képes eltávolítani a pórusokban megtalálható szennyeződéseket, valamint fekete foltokat.

A mélytisztítást követően a bőr ápolására helyezzük a hangsúlyt, mégpedig alapos hidratálás segítségével. Az egyedi igényeknek és eltérő problématerületekhez illeszkedően különböző boosterekkel és szérumokkal támogatjuk a kívánt bőrkép elérését.

3.    lépés: utóápolás

A HydraFacial kezelés menete nem érhet véget a megfelelő és alapos utóápolás nélkül. Ennek első lépéseként feltöltjük a bőr felszínét különböző antioxidánsokkal és peptidekkel, hogy maximalizálni tudjuk a bőr belülről fakadó természetes ragyogását. A kezelés segítségével akár teljes egészében elhagyható a bőr sminkelése, hiszen anélkül is biztosítható a manapság igen divatos glowy-hatás.

Végül mi sem feledkezünk meg a fényvédelemről, ami minden bőrápolási rutin kötelező záró eleme kell legyen. Ezzel megóvhatjuk az arcbőrünket és a dekoltázst a káros napsugárzástól, az idő előtti bőröregedéstől és a nemkívánatos pigmentfoltoktól is.

Már meg is jött a kedved a fájdalom nélküli szépüléshez? Vagy még szeretnéd jobban beleásni magad a témába? Kövesd be Facebook oldalunkat hasonló tartalmakért, valamint vegyél részt telefonos konzultációnkon!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.