fbpx

Hydrafacial: az egyetlen arckezelés, amelyre szükséged van!

2022. október 17. BlogHydrafacialSzépészet

A HydraFacial az egyik legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert, valamint a sztárok körében is nagy népszerűségnek örvend világszerte. Nem csoda, hogy ennyire közkedvelt, hiszen ez a sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás számos kozmetikai arckezelés hatékonyságát ötvözi, és azonnali, látható eredményt biztosít már az első alkalommal. Szeretnéd kiváltani az ezer féle kezelést és helyette egy, hatékony megoldást találni a bőrhibák ellen? Akkor olvasd el blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, hogyan nyújthat megoldást számos bőrproblémára a szegedi Noé Orvosi Esztétikában is elérhető HydraFacial kezelés.

Egy megoldás számos problémára

Az eljárás a tisztítást, a kíméletes kémiai hámlasztást, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosítja egy kezelésben. A HydraFacial testreszabható megoldásainak köszönhetően szinte minden bőrtípusra alkalmazható, kezdve a zsíros, problémás bőrtől a normál bőrön át, a vékonyabb, szárazabb vagy akár öregedő bőrig minden esetben azonnali, látható eredményt garantál. A számos különféle kozmetikai arckezelés helyett egy eljárásban egyesíti a hidratáló, bőrmegújító és ránctalanító kezelések előnyeit és azok hatását. Személyre szabott kezeléssorozatok segítségével vendégeink egyéni igényeihez igazodva kínál egyedi megoldást a bőrhibák ellen.

A HydraFacial kezelés segítségével úgy szépülhetsz, hogy közben tökéletes spa élményben részesülsz.

Kombinálva még hatékonyabb!

A HydraFacial kezelést bátran kombinálhatjuk más orvosi esztétikai kezelésekkel is, ezzel növelve azok hatékonyágát és meghosszabbítva az eredményeiket. Az olyan esztétikai kezelések, mint például a botulinum toxinos kezelés, vagy a hialuronsavas ráncfeltöltés előtti és utáni HydraFacial kezelés fokozza a hidratáltságot és javítja a bőr általános megjelenését. Emellett más kezelésekkel kombinálva a HydraFacial javítja a bőr általános egészségi állapotát, lehetővé teszi a hatóanyagok eredményesebb bejutását a bőrbe, valamint növeli a bőr hidratáló és regeneráló képességét az egyes kezelések után. Egy tanulmány pedig azt is kimutatta, hogy a kezelés tovább növeli az antioxidánsok szintjét a bőrben, ezáltal pedig pozitív szövettani és élettani változásokat is eredményez.

Szeretnél többet megtudni a Hydrafacial kezelésről? Vegyél részt még ma telefonos konzultációnkon és tedd fel kérdéseidet!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.