fbpx

Férfiak és az orvosesztétikai kezelések

2023. augusztus 29. BlogSzépészet

Az elmúlt években a szépségápolás területén jelentős változások történtek. Míg korábban csak a nők körében volt népszerű, manapság a férfiak is egyre nagyobb figyelmet szentelnek megjelenésüknek, pozitív kisugárzásuknak. Az életkor előrehaladtával a szervezet által termelt kollagéntermelés csökken, a bőr veszít rugalmasságából és megereszkedik, vízhiányossá és fénytelenné válik. Ezeken a problémákon az orvosesztétikai kezelések férfiaknak is segíthetnek.

A csontos koponyának is vannak életkor adta sajátosságai, amely kapcsán bizonyos területeken csontfeszívódás, más területeken csontmegvastagodás alakul ki.

Ugyanígy az arc fiatalosságát, puhaságát, rugalmas megjelenését adó zsírpárnák is változtatják méretüket, egyesek sorvadnak , mások duzzadnak, esetleg süllyednek.

Az arcesztétikai kezelések elsődleges célja az, hogy az idő múlásának jeleit csökkentse, vagy azok kialakulását megelőzze.

Ami nagyon fontos, hogy az arcesztétikai specialistának tudnia kell, hogy mitől férfias, illetve mitől nőies egy arc karaktere.

A csoda és a megoldás az apró részletekben rejlik, az arc egyes részeinek egymáshoz való arányában és formájában.

Az urak esetén is el lehet végezni minden olyan arcesztétikai kezelést, amit a hölgyeknél szoktunk, más arányok kialakítása mellett.

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Instagram