fbpx

Ezek a legnagyobb tévhitek a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban!

A lézeres szőrtelenítés az utóbbi években az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb módszer a szőrtelenítésre mind a nők, mind a férfiak körében. Ez nem véletlen, hiszen ez a leglátványosabb és legtartósabb szőrtelenítő eljárás. Ennek ellenére még mindig nagyon sok tévhit kering a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban. Ezek a téves információk miatt pedig sokan félnek belevágni a kezelésbe. Összegyűjtöttük azt a három tévhitet a témával kapcsolatban, amivel a legsűrűbben felkeresnek minket a tartós szőrtelenítésre készülő páciensek.

1. Nagy fájdalommal jár

Az egyik leggyakoribb kérdés, amit a kezelések előtt gyakran feltesznek az az, hogy ez mégis mennyire fog fájni. Meg kell nyugtatnunk mindenkit, hogy a lézeres szőrtelenítés szerencsére nem egy fájdalmas eljárás. A kezelést követően enyhe viszkető érzés, valamint kismértékű kipirosodás jelentkezhet, ami egy normális jelenség ilyenkor, viszont ezek néhány órán belül teljesen megszűnnek.

2. Roncsolja a bőrt

Egy szintén gyakran felmerülő tévhit, hogy kezelés során a lézer a bőrszövet mélyebb rétegeiben roncsolja a bőrt.
A lézeres szőrtelenítés során a bőr semmilyen mértékben nem károsodik, mert ez célzottan csak az aktív szőrtüszőkre hat.
A lézer által kibocsátott fényenergia a szőrtüsző pigmentjében nyelődik el és így fejti ki hatását. Az általunk használt Candela Gentlemax Pro lézer rendelkezik hűtőrendszerrel is, amely komfortosabbá teszi a kezelést.

3. Biztonsági intézkedések

A kezelések előtti elővigyázatossági intézkedések, a professzionális gépek, valamint a szakképzett kollegák a maximális biztonságot garantálják. A Noé Orvosi Esztétikában a szőrtelenítés során a legmodernebb, legpontosabb technológiákat alkalmazzuk.

Reméljük sikerült minden tévhitet eloszlatni és minden olyan kérdést megválaszolnunk,amelyek megfogalmazódtak Benned a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban. Ha további kérdéseid vannak, akkor kérj telefonon konzultációra időpontot és keress fel minket személyesen.

Hasznos tartalmakért kövesd a Facebook és Instagramoldalunkat is!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Instagram