fbpx

Egyedülálló orvos esztétikai berendezések segítik a szépülést a szegedi Noé Orvosi Esztétikában!

Az orvos esztétikai kezelések esetében kiemelten fontos, hogy megbízható, szakértő orvosok végezzék el az eljárásokat. A megfelelő szakemberek mellett ugyancsak nagy jelentősége van annak, hogy professzionális berendezésekkel végezzük a kezeléseket a hatékonyság és a hosszantartó eredmények érdekében. A szegedi Noé Orvosi Esztétikában kiemelt figyelmet fordítunk pácienseink elégedettségére, ehhez pedig egyedülálló orvos esztétikai berendezések állnak szakképzett specialistáink rendelkezésére. Jelen bejegyzésünkben bemutatjuk, milyen professzionális gépek segítségével szépülhetnek azok, akik minket választanak!

HydraFacial Elite

A ragyogó, élettel teli bőrt eredményező arckezelésünk egyedülálló orvos esztétikai berendezése a HydraFacial Elite, amely egy kezelésen belül képes tisztítani, hámlasztani és booster szérumokkal táplálni a bőrt. A gép az egyedülálló Vortex technológiának köszönhetően vákuumot képez a bőrön és ennek hatására kitisztítja a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezzel együtt a HydraFacial Elite gépünk képes a vendég bőrproblémájához legmegfelelőbb szérumot bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe. A HydraFacial kezeléseink során LED fényterápiát is tudunk alkalmazni a berendezés segítségével, amely segít a tápláló szérumok mélyebb rétegekbe való eljuttatásában, valamint a bőr fertőtlenítésében egyaránt. A kék LED fény az akné kialakulásáért felelős baktériumokat veszi célba, ezzel megelőzhetjük a további bőrhibák kialakulását. A piros LED fény segítségével pedig kezelhetjük az arc pirosságát, továbbá enyhíthetjük az öregedés első jeleit, a finomabb ráncokat.

A szegedi Noé Orvosi Esztétikában az egyedülálló HydraFacial Elite berendezést használjuk.

Candela Gentlemax Pro lézeres szőrtelenítő

A szegedi Noé Orvosi Esztétikában megtalálható lézeres szőrtelenítő berendezésünk a Candela Gentlemax Pro készülék, amely a régióban egyedülálló professzionális berendezés. Az eszköz különlegességét jól mutatja, hogy a berendezésből országos szinten is csak három darab található meg, ezek közül egy, a mi szegedi rendelőnkben. A gép sajátossága, hogy duális lézer technológiájának köszönhetően nem csak lézeres szőrtelenítés kezelésre használható, de egyéb bőrkezelésekre is alkalmas. A Candela Gentlemax Pro készülék használatával a lézeres szőrtelenítés esetén is gyors és már egy kezelés után látványos eredményeket érhetünk el. A gép, a duális lézer technológiának köszönhetően olyan problémákra is megoldást nyújt, mint a visszerek, pigmentfoltok és a nap okozta bőrkárosodás. Ez az egyedülálló orvos esztétikai berendezés lehetővé teszi szakképzett orvosaink számára, hogy a nálunk elérhető kezeléseket még hatékonyabban, és személyre szabottabban tudják elvégezni a Noé Orvosi Esztétika páciensein.

A szegedi Noé Orvosi Esztétikában az egyedülálló Candela Gentlemax Pro berendezést használjuk.
Ha szeretnél Te is az országban egyedülálló orvos esztétikai berendezések segítségével szépülni Szegeden, jelentkezz be hozzánk még ma! Érdekel az orvosi esztétika világa? Kövess minket a Facebookon további hasznos tartalmakért!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Instagram