fbpx

Botox fiatalon? Így garantál természetes hatást a baby botox!

2022. szeptember 08. BlogBotulinum toxinSzépészet

A tévhitekkel ellentétben a botulinum toxin kezelés nem csak 40 éves kor felett ajánlott! Már a fiatalabb korosztály számára is léteznek olyan kezelések, amelyek a 20-30 éves korban látható finom ráncok eltüntetésére, illetve a további ráncok kialakulásának megelőzésére szolgálnak. De miben különböznek ezek a módszerek a hagyományos botox kezeléstől és miért ajánlott fiatalon elkezdeni ezeket a kezeléseket? Blogbejegyzésünkben a fiatalabbak számára hasznos, divatos botulinum toxinos ránctalanító eljárást mutatjuk be, a baby botoxot!

Fiatalságunk megőrzése

Már a 20-as, 30-as éveinkben is fontos a ráncaink kialakulásának megelőzésével foglalkoznunk, hiszen ebben a korban sokat tehetünk fiatalságunk megőrzésének érdekében. A fiatalabb korban látható finom, apróbb ráncok könnyebben eltüntethetők és kisimíthatók, így megakadályozhatjuk a mély ráncok kialakulását. A botox kezeléseknek továbbá van egy olyan jótékony hatása, hogy elébe megy az öregedésnek, hiszen azzal, hogy nem tudjuk olyan erőteljesen ráncolni az adott területet, annak a nyúlása nem következik be, ezáltal meghosszabbíthatjuk ráncmentes éveinket.

A baby botox segít megelőzni a mimikai ráncok elmélyülését.

Mi is az a baby botox?

A fiatalok körében is egyre népszerűbbek a botox kezelések és ennek újabb formái, mint például a baby botox. Nevéből adódóan is érezhetjük, hogy az eljárás ugyanúgy botulinum toxin hatóanyaggal történik, mint a hagyományos botox kezelés, de mégis több annál! A baby botox hatása a kisebb mennyiségben rejlik, ugyanis az eljárás során kisebb dózisú hatóanyagot fecskendeznek a páciensek bőre alá a természetes hatás elérése érdekében.

A baby botox kezelés egyik előnye, hogy teljesen személyre szabott, hiszen a páciens ráncainak mélységétől, életkorától függ leginkább. Ezzel az eljárással a még csak kialakulóban lévő barázdákat is eltüntethetjük, valamint a kisebb dózisnak köszönhetően potenciálisan pénztárcabarátabb a hagyományos botox kezelésnél.

Ha szeretnél többet megtudni a botulinum toxinnal történő arcformázásról, vagy szívesen olvasnál hasonló témában, akkor kövesd be Facebook oldalunkat hasonló tartalmakért, valamint vegyél részt telefonos konzultációnkon!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.