fbpx

3+1 érv a felszívódó szálas arcformázás mellett

Hallottál már a felszívódó szálas arcformázásról, de még nem teljesen világos, hogy miért éri meg elvégezni ezt a kezelést? Nem tudsz választani a PDO szálak és a plasztikai sebészet között? Ebben a bejegyzésünkben 3+1 érvet gyűjtöttünk össze arról, hogy miért kihagyhatatlan a szálbehúzás, ha eredményesen szeretnéd a bőrödet feszesíteni, megemelni.

1.     Kevésbé invazív

A szálbehúzással történő arcfeszesítés a minimál invazív kezelések közé tartozik. Ebből adódóan érdemi hegesedéssel sem kell számolni és a felépülési idő is minimális, így bátran visszatérhetsz a hétköznapokba egy-egy kezelést követően.

A kezelés megkezdését megelőzően az arcra egy érzéstelenítő zselét helyezünk fel. Mivel a felszívódó szálakat a bőr felső rétegébe helyezzük be, így bár minimális kellemetlenségekkel járhat, alapvetően csaknem fájdalommentes kezelésről van szó.

2.    Azonnali látványos eredmények

A felszívódó emelő szálas arcformázás egyik legnagyobb előnye az azonnali, látványos fiatalodás. Mivel a behelyezett szálak a behelyezés pillanatától megemelik az arcbőrt, így a kezelés végére érve már biztosan te magad is észre fogod venni a jelentős változást.

3.    Biztonságos eljárás

Az PDO felszívódó szálak, ahogy a neve is árulkodik róla, teljes mértékben biológiailag lebomló, felszívódó anyag. Ennek köszönhetően az alkalmazása teljesen biztonságos, hiszen semmilyen mesterséges, idegen anyag nem kerül a szervezetbe.

A beavatkozás minimál invazív jellegéből adódóan nagyon alacsony a valószínűsége bármilyen hegesedésnek vagy egyéb komplikációnak.

+1 Az eredmények egyre jobbak lesznek

Ráadásként érdemes kiemelni, hogy bár a behúzott szálak megközelítőleg néhány hónap alatt teljesen lebomlanak, ám az eredmények mégis tartósak maradnak. Hogy hogyan lehetséges ez? A PDO szálak a bőr alatt serkentik a bőr természetes kollagéntermelését, amivel teljes kollagénháló létrejöttét érhetjük el. Ezzel pedig garantálhatóvá válik, hogy az arcbőr még a felszívódást követően is feszesebb, mint a kezelést megelőző időszakban.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a felszívódó szálas arcformázás, akkor vegyél részt még ma a telefonos konzultációnkon vagy olvass tovább a témában! Kövesd be Facebook oldalunkat hasonló tartalmakért!

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.

Instagram