fbpx

Botox Party a NOÉ Orvosi Esztétikában!

Ünnepeljük együtt a Nőnapot, amikor a szépség és a jókedv találkozik! ✨ Kényeztesd magad és frissülj fel a Nőnapi Botox Party-n 2024. március 8-án! 🌸

Vegyél részt az év első Botox Party-ján!

Március 8-án egy exkluzív eseményre invitálunk! A Botox Partyn egy konzultációt követően ott azonnal, várakozás nélkül végezzük el az általad választott területen a botulinum toxin kezelést, ráadásul most ezt 25% kedvezménnyel.

Extra ajándék! Ha részt veszel a Botox Partyn, akkor megajándékozunk egy 15%-os* utalvánnyal, amit bármilyen esztétikai kezelésre beválthatsz a NOÉ Orvosi Esztétikában!

A Botox Party-n való részvétel előregisztrációhoz kötött, amit az alábbi form kitöltésével tudsz megtenni. Az előregisztrációs díj 15.000 Ft, ami 100%-ban levonásra kerül az igénybe vett kezelésed végösszegéből. Az adataid megadása után egy díjbekérőt küldünk az email címedre, és annak befizetése után véglegessé válik a regisztrációd.

Szépülj percek alatt a Botox Party-n, március 8-án a NOÉ Orvosi Esztétikában!

(*maximum 30.000 Ft kedvezmény értékig beváltható)

Ha pedig addig is szívesen tájékozódnál a kezelésről, akkor olvasd el blogbejegyzéseinket, melyek bemutatják, hogy milyen sokszínűen alkalmazható a botox, illetve hogy mit jelent a legújabb trendnek számító baby botox.

A rendezvényen való részvételhez regisztrálj az alábbi űrlapon keresztül!

Adatkezelési nyilatkozat. A szervező Noé Praxis Kft. részére nyilatkozom, hogy a megadott adataimat az alábbiak szerint kezelheti:(Kötelező)

Noé Orvosi Esztétika

Telefonszám: +36 30 018 5544

Cím: 6721 Szeged, Bárka utca 1.